Loading..
 

Scoop Creatieve Communicatie richt al haar aandacht op jouw website en de vindbaarheid van jouw bedrijf in de resultaten van zoekmachines. Een website dient een online tool te zijn dat ervoor zorgt dat uw doelgroep efficiënt benaderd wordt.
Wij helpen je daar graag daarbij.

 
W
Contacteer ons voor meer info...

Scoop Webdesign

Aanwezig zijn op internet is vandaag al lang niet meer voldoende.

Goed voor de dag komen, gezien worden en memorabel zijn daar wil Scoop Creatieve Communicatie in bijdragen.

Geen flauw afkooksel van anderen, maar een brouwsel met ‘ballen’. Hoofdingrediënt is een krachtig ontwerp, een ontwerp dat de bezoeker geeft waarvoor hij is gekomen en waarop de bezoeker blijft hangen.

H
Contacteer ons voor meer info...

Hosting & Domeinnaam

Webhosting ofwel hosting is de ruimte die de klant nodig heeft om een website online te plaatsen. Deze ruimte wordt voorzien op een webserver waarop men de bestanden van de website plaatst.

Het huren van dergelijke ruimte kan heel gemakkelijk bij Scoop Creatieve Communicatie.

Wij helpen bij het kiezen van de juiste domeinnaam om deze vervolgens te registreren zodat je zeker bent van jouw unieke naam ook tijdens de realisatie en ontwerp van de website.

S
Contacteer ons voor meer info...

Support & onderhoud

Het onderhoud van een website is erg belangrijk als je bezoekers op jouw website wilt blijven ontvangen. Het is storend voor bezoekers als er gedateerde informatie op de website staat.

Geen onderhoud aan een website kan leiden tot vermindering van bezoekers en zelfs verlies van klanten.

Heb je geen tijd om jouw website up-to-date te houden, wat wij logisch vinden, dan doen wij dat in jouw plaats. Of je zit met een probleem waar je maar niet uitgeraakt of blijft jouw website om één of andere reden haperen?

Wij lossen het voor je op!