Loading..

Geslaagde projecten.

Scoop ontwerpt het logo voor Lemahieu bvba
Terug naar overzicht

Bouwonderneming Lemahieu bvba

De firma Lemahieu bvba uit Vlamertinge bij Ieper is als bouwfirma gespecialiseerd in ruwbouw, dakwerken en vloeren.

Wij ontwierpen voor bouwonderneming Lemahieu bvba een nieuw logo en de bijhorende huisstijl. Die nieuwe huisstijl verwerkten we in de nieuwe naamkaartjes voor de zaakvoerder en alle medewerkers en ook in enveloppen. Voor sponsoring van een lokale voetbalploeg ontwierpen we een groot plakkaat om aan de rand van het veld te plaatsen.

Het ontwerpen en bouwen van een eenvoudige maar overzichtelijke, sfeervolle website hoorde ook bij de opdracht. Scoop verzorgt de hosting van de website en van de verschillende mailboxen voor alle medewerkers in de administratie en de registratie van de domeinnaam.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van het werk voor Bouwonderneming Lemahieu:

Anjer Verzekeringen Oostende
Terug naar overzicht

Anjer Verzekeringen Oostende

Anjer Verzekeringen heeft meer dan 20 jaar ervaring in verzekeringen, leningen en financiële producten. De uitstekende dienstverlening, correcte en snelle schadeafhandeling zijn hun troeven.

Voor Anjer Verzekeringen Oostende ontwierpen en bouwden we een nieuwe website die moest beantwoorden aan de huisstijlregels van DVV Verzekeringen. In het verleden verzorgden we al drukwerk voor Anjer Verzekeringen Oostende.

In het teken van de nieuwe huisstijl ontwierpen we een nieuwe presentatiemap en verzorgden we het drukken.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van het werk voor Anjer Verzekeringen Oostende:

Granary Cottage Wellness B&B Lendelede
Terug naar overzicht

Granary Cottage Wellness B&B

Granary Cottage is een wellness Bed & Breakfast gelegen op een landelijk domein van 8000m² met uitzicht op de omliggende weilanden en velden.

Wij ontwierpen het logo voor Granary Cottage en we ontwierpen en bouwden de nieuwe website. De site moest een landelijke gezellige provencaalse sfeer uitstralen. Dat losten we op door met veel foto's te werken om sfeer te scheppen en we gebruikten de kleuren olijfgroen en lavendelpaars voor de provencaalse sfeer.

In de website vind je verschillende formulieren terug en integratie van de Granary Cottage Facebookpagina.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van het werk voor Granary Cottage:

Homet Aluminium & Staalconstructies
Terug naar overzicht

Homet bvba - Aluminium- en staalconstructies

Homet bvba is uw specialist voor industriëel onderhoud en metalen constructies zoals tuincentra, agro- en industriebouw, metalen ramen en deuren, trappen serres, veranda's, carports, enz.

Voor Homet bvba deden we het ontwerp en de bouw van hun nieuwe website. Scoop verzorgt de hosting van de website en de bijhorende mailbox.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van het werk voor Homet bvba:

Fixsus - Gebouwenbeheersystemen
Terug naar overzicht

Fixsus bvba - Gebouwenbeheersystemen

Het ‘FixSus Total Integrated Building Automation System (TIBA)’ vermindert energieverspilling in gebouwen en centraliseert het beheer van de gebouwen. Met het TIBA systeem wordt elk energiebesparingspotentieel van een gebouw benut door een eenvoudige remote opvolging.

Voor Fixsus bvba ontwierp en bouwde Scoop een nieuwe website. We deden een fotoshoot voor het homepage beeld en we verzorgden de nieuwe naamkaartjes.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van het werk voor Fixsus bvba:

Willton Parketvloeren
Terug naar overzicht

Willton bvba - Parketvloeren

Ben je van plan om een nieuwe of bestaande ruimte in te richten of te renoveren, dan is Willton parketvloeren jouw partner op het gebied van houten vloeren en wandafwerking.

Wij bouwden de website op basis van een ontwerp van Dimitri Vercaemst die mede zaakvoerder is bij Willton en een achtergrond heeft als grafisch designer. De website moest soberheid uitsralen met referenties naar hout. Dat was de wens van Jurgen Vercaemst, zaakvoerder van Willton parketvloeren die gepassioneerd is door Kalligrafie. Wij deden de domeinnaam registratie en we verzorgen de hosting van de website en enkele mailboxen.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van het werk voor Willton Parketvloeren:


Vandoorne Installatiebedrijf bvba
Terug naar overzicht

Vandoorne Installatiebedrijf bvba

Vandoorne Installatiebedrijf BVBA is gespecialiseerd in de installatie van ventilatie, elektriciteit en automatisatie in de landbouwsector.  Ze richten zich vooral op de veehouderij en akkerbouwbewaring.

Voor Vandoorne Installatiebedrijf BVBA deden we het ontwerp en de bouw van hun nieuwe website. Scoop verzorgt de hosting van de website, de domeinnaam en de bijhorende mailboxen.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van het werk voor Vandoorne Installatiebedrijf bvba:

Crombé 3.0 Experience Wine Differently - Agent Orange
Terug naar overzicht

Wijnen Crombé 3.0 - Opdracht van Agent Orange

De nieuwe website weerspiegelt perfect wie Crombé is en wat ze te bieden hebben. Naast de verkoop van een ruim assortiment wijnen, spirits en Champagnes zetten ze al onze krachten in op het toeganklijk maken van deze producten.

Wij programmeerden de nieuwe Crombé 3.0 website in opdracht van Dimitri Vercaemst - Agent Orange Creative Agency die het grafisch ontwerp verzorgde.

Wij programmeerden ook het sjabloon voor de Crombé 3.0 nieuwsbrieven en stellen ons newsletter-systeem daarvoor ter beschikking. In dat systeem kunnen de mensen van Crombé zelf hun mailinglijst beheren en kunnen ze zelf de inhoud van nieuwsbrieven ingeven en nieuwe campagnes versturen.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van het werk voor Crombé 3.0:

Immo Arne - Logo- en huisstijlontwerp
Terug naar overzicht

Immo Arne - Immobiliën

Wij ontwierpen voor Immo Arne een nieuw logo en de bijhorende huisstijl. Die nieuwe huisstijl verwerkten we in de nieuwe naamkaartjes voor de zaakvoerder. Scoop verzorgt de registratie van de domeinnaam en de bijhorende mailbox.

We deden het ontwerp, programmatie en bouw van een nieuwe responsive CMS website.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van het werk voor Immo Arne:


Aïcha Schoonheidsspecialiste - raambelettering
Terug naar overzicht

Aïcha Schoonheidsspecialiste

Wij ontwierpen en plaatsten de belettering op het raam van schoonheidsspecialiste Aïcha. De belettering bestaat ui een combinatie van folies op de buitenkant van het raam en folies samen met uitgesneden zandstraalfolie op de binnenkant van het raam.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van het werk voor schoonheidsspecialiste Aïcha:

Praktijk de Zeebries
Terug naar overzicht

Praktijk de Zeebries - (Thuis)verpleging

Wij ontwierpen een nieuw logo voor Praktijk de Zeebries en de bijhorende huisstijl. Die nieuwe huisstijl verwerkten we in de nieuwe naamkaartjes voor de zaakvoerder. We verzorgden een flyer die met een bus-aan-bus bedeling werd verspreid. Voor de ramen van de praktijk ontwierpen en plaatsten we uitgesneden zandstraalfolie en we bekleedden de achterruit van de auto met een bedrukte folie.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van het werk voor Praktijk de Zeebries:


Advocaten Defuster - Agent Orange
Terug naar overzicht

Advocaten Defuster - Opdracht van Agent Orange

Steeds wordt bij elke zaak uitgegaan van een grondige studie waardoor de cliënt op voorhand weet welke slaagkans een eventuele procedure vertoont.

Wij programmeerden de nieuwe Advocaten Defuster website in opdracht van Dimitri Vercaemst - Agent Orange Creative Agency die het grafisch ontwerp verzorgde.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van het werk voor Advocaten Defuster:

Westburo Kortrijk - Agent Orange
Terug naar overzicht

Westburo Kortrijk - Opdracht van Agent Orange

Wie een kantoorstoel koopt, gaat niet over één nacht ijs. Het is een zoektocht naar het beste exemplaar, ergomisch getest en volgens de stijl van jouw kantoor. Dat geldt ook voor je bureau, kasten en andere kantoormeubelen. Laat Carl je adviseren.

Wij programmeerden de nieuwe Westburo Kortrijk website in opdracht van Dimitri Vercaemst - Agent Orange Creative Agency die het grafisch ontwerp verzorgde.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van het werk voor Westburo Kortrijk:

Nachtergaele Herstofferen - Agent Orange
Terug naar overzicht

Nachtergaele Herstofferen - Opdracht van Agent Orange

Herstofferen en stofferen is een gemakkelijke en ecologische manier om uw interieur op een eigentijdse en uniek wijze te vernieuwen. Door ons vakmanschap en jarenlange ervaring hoeft u uw meubelen niet te vervangen als de bekleding beschadigd of versleten is.

Wij programmeerden de nieuwe Nachtergaele Herstofferen website in opdracht van Dimitri Vercaemst - Agent Orange Creative Agency die het grafisch ontwerp verzorgde.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van het werk voor Nachtergaele Herstofferen:

Omaré Pure Wellness
Terug naar overzicht

Omaré Pure Wellness - in opbouw

Dit project is in ontwikkeling. Binnenkort komt er meer nieuws over de bouw van de nieuwe website voor Omaré Pure Wellness

Eurotask Technics - Agent Orange
Terug naar overzicht

EuroTask Technics - Opdracht van Agent Orange

Dit project is in ontwikkeling. Binnenkort komt er meer nieuws over de bouw van de nieuwe website voor EuroTask Technics.

Westhinder Marina - jachthaven Zeebrugge
Terug naar overzicht

Westhinder Marina - jachthaven Zeebrugge

De Westhinder Marina ligt in Zeebrugge,  de enige jachthaven aan onze Belgische kust van waaruit zo gevarieerd kan gevaren worden. Alle Belgische havens en Duinkerke zijn bereikbaar op één dag, het mooie Zeeland met zijn gezellige dorpjes ligt vlakbij.

De Westhinder Marina bestaat sinds 2006 en beschikt sinds 2011 over een modern havengebouw . Naast het nodige sanitair heeft het gebouw ook  een multifunctionele ruimte, bruikbaar voor feesten, evenementen, seminaries…. De ligging van het gebouw geeft een uniek uitzicht op de haven. 

Wij ontwierpenprogrammeerden en bouwden de nieuwe responsive CMS website voor Westhinder Marina Zeebrugge.

Hieronder vind je enkele beelden van de nieuwe website voor Westhinder Marina:

Ducla Lichtadvies - Moof
Terug naar overzicht

Ducla Lichtadvies - Opdracht van Moof Grafisch Ontwerp Bureau

Licht doet leven, het bepaalt ons gemoed. Thuis, op kantoor, … Ducla gaat uit van zijn kennis, ervaring, feeling en wetenschap van ‘het Licht’. Vanuit een passie van doordachte verlichting.

Wij programmeerden de nieuwe Ducla Lichtadvies website in opdracht van Jürgen Desaever - Moof Grafisch Ontwerp Bureau die het grafisch ontwerp verzorgde.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van het werk voor Ducla Lichtadvies:

Kunstharsvloeren Sabbe - Moof
Terug naar overzicht

Kunstharsvloeren Sabbe - Opdracht van Moof Grafisch Ontwerp Bureau

"Bent u op zoek naar een nieuwe vloer met dat tikkeltje anders?" Al eens aan kunstharsvloeren gedacht?

Wij programmeerden de nieuwe Kunstharsvloeren Sabbe website in opdracht van Jürgen Desaever - Moof Grafisch Ontwerp Bureau die het grafisch ontwerp verzorgde.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van het werk voor Kunstharsvloeren Sabbe:

Led Lighting Europe
Terug naar overzicht

Led Lighting Europe

Wij ontwierpen voor Bart Puype van Led Lighting Europe een nieuw logo en de bijhorende huisstijl. Die nieuwe huisstijl verwerkten we in de nieuwe naamkaartjes voor de zaakvoerder.

We deden het ontwerp, programmatie en bouw van een nieuwe responsive CMS website.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van het werk voor Led Lighting Europe: